fbpx
Notícies Peacock

Peacock aconsegueix 2 accèssit al Concurs d’aparadors gastronòmics

20 novembre, 2018

El concurs “Millor Aparador Gastronòmic 2018”, va ser convocat per l’Agrupació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial amb motiu de la celebració del Fòrum Gastronòmic. L’acte de lliurament dels guardons del comerç local de la ciutat es va celebrar el 19 de novembre en el marc del saló, amb la participació del president de l’associació de comerç, Josep Maria Noguer, el codirector del saló gastronòmic, Pep Palau, el cap de l’àrea de comerç de l’ajuntament de la ciutat, Josep Quer, i els representants de les empreses col·laboradores: Nino Valiente, de la cooperativa d’olis i vins Empordàlia, i Mei Brullet, de la marca de fruites i verdures Gozalbo

El jurat qualificador ha valorat sobretot l’originalitat del muntatge realitzat a l’aparador i com queden integrats el producte i el concepte gastronòmic dins l’espai. La gerent de Girona Centre, Mònica Bartrina, ha destacat l’èxit de la campanya entre el comerç.

Peu de foto: Premis i accèssits del concurs “Millor aparador gastronòmic 2018” amb els representats de les entitats coorganitzadores i empreses col·laboradores.