fbpx
Notícies Peacock

Sorteig Dia Mundial del Medi Ambient 2019

5 juny, 2019

Una de les nostres marques més estimades per la seva filosofia i bon fer és El Naturalista i aquest any volem destacar aquesta marca compromesa en un dia molt especial.

La preocupació pel medi ambient és cada vegada més gran. El consumidor està cada vegada més conscienciat sobre aspectes directament relacionats amb la seva salut i la del planeta i en moltes ocasions, acaba decidint-se per marques “responsables”.

Les Nacions Unides, conscients que la protecció i la millora del medi humà és una qüestió fonamental que afecta el benestar dels pobles i al desenvolupament econòmic del món sencer, van designar el 5 de juny Dia Mundial del Medi Ambient el 1974.

A Peacock ens preocupem pel medi ambient seguint pràctiques de reutilització i reciclatge. Valorem els esforços de les marques per crear mètodes de fabricació més sostenibles i promovem els bons hàbits.
El Naturalista ha mantingut sempre una filosofia ecològica en la fabricació de calçat. Disposa fins i tot d’un espai “PLANETA” al seu web i sempre s’ha vinculat amb un moviment en pro d’un medi ambient sa. La seva línia “vegana”, la seva Política mediambiental i les seves col·laboracions en diferents projectes, certifiquen el seu compromís amb la millora del medi ambient.

A El Naturalista sempre han volgut ser fidels als seus principis i per això inclouen en la seva col·lecció sabates 100% veganes on tots els materials són reciclats i vegans gràcies a un teixit produït amb materials d’origen no animal, imitant un aspecte i textura de pell amb les característiques i prestacions d’alta qualitat i durabilitat.
Les seves sabates veganes no contenen cap producte d’origen animal, ni a la pell, ni al folre, ni en els tractaments i acabats. Estan fets amb material tèxtil d’alta qualitat, majoritàriament microfibres. Caracteritzades per imitar perfectament “la pell” coneguda com pell sintètica. Tenen multitud de models i colors perquè puguis fer-te amb les teves sabates veganes favorites.

Sempre compromesos, a El Naturalista ens expliquen:

20 anys inspirant-nos en la natura.
20 anys transmetent valors en cada pas.
20 anys caminant per la vida.
20 anys sent la família de la granota.

Som responsables amb el medi ambient, constantment estem investigant, creant, innovant per aconseguir un producte de qualitat i sostenible, compromís que reafirmem mitjançant la nostra Política de qualitat i medi ambient.
Treballem per deixar el món millor del que ens el trobem. Sabem que no és fàcil, que tenim molt per aprendre i un llarg camí. Però creiem que és la forma de canviar el món, així com la naturalesa porta fent milions d’anys.
Perquè a El Naturalista som conscients que les coses es poden fer mal o bé, però nosaltres sempre intentem fer-les millor.
Trying a better way representa una nova forma de fer les coses; la invitació a triar i descobrir 1 i 999 formes de com no fer les coses, com Thomas Edison implica un esforç continu, innovació constant, en definitiva, a fer les coses millor.

En Peacock ens sumem i tu?

Participa en el nostre concurs d’Instagram i podràs guanyar un dels 3 parells de sandàlies que sortegem de la col·lecció REDES de El Naturalista, amb sola fabricada amb xarxes de pesca reciclades. Què has de fer?

1. Seguir els comptes de @peacock_sabateries i @elnaturalistashoes
2. Comparteix amb nosaltres una bona pràctica mediambiental que realitzes habitualment
Les 3 més originals i pràctiques, guanyaran unes sandàlies de la col·lecció REDES a triar entre tots els models disponibles. Suma’t al #teamgreen i participa fins al 16 de juny (el 17 direm el guanyador).

#peacock #sabateries #elnaturalistashoes #juntoscaminaremosmaslejos #pielsinpiel #zapatosveganos #sostenibilidad #medioambiente

Troba aquest producte

Especialistes en calçat des de 1970.