fbpx
Notícies Peacock

Sorteig NeroGiardini Concert Cadena 100

17 setembre, 2018

Guanya una entrada per a dues persones al Concert ‘Cadena 100’ amb “Lakaste”, “Amaia Montero” i “Manu Guix”, dins de “La Festa Major de les emissores de ràdio”
A l’Avinguda Reina Maria Cristina

   

Vols anar de concert?. Sortegem 1 entrada per a dues persones al concert de la Cadena 100 del proper divendres 21 de setembre.

Per participar, només cal fer una compra d’unes sabates, botes o botins de la marca NeroGiardini a les botigues Peacock:
– Carrer Migdia nº 18 – Girona
– Carrer Nou nº 15 – Girona
– Carrer Major nº 2 – Palamós
– Avg. S’Agaró nº 50 – Platja d’Aro
– Plaça Catalunya nº 5 – Olot

Per compres realitzades del dia 17 al 20 de setembre d’articles de nova temporada

– S’ha de deixar una còpia del tiquet de venda amb el nom i el telèfon de contacte a les urnes que es trobaran a les botigues participants. El número de tiquet serà el que entrarà en sorteig. A més compres, més possibilitats!.

El dia 20 a les 13:00 hores, es farà el sorteig.

CADENA 100.
21.00 h – Lakaste (Catalunya; pop, rock) La cantautora de l´Empordà Núria Castelló ja fa una temporada que va crear aquest projecte musical que electrifica ritmes que van del rock al folk i el pop. Fa un any van treure Desastres naturals, el primer disc. I no, no és cap desastre, ja ho veureu…

22.30 h Amaia Montero (País Basc; pop) El pop i les balades de la que va ser cantant de La Oreja de Van Gogh han pres la forma d’un nou disc que es titula Nacidos para creer. Segur que, al concert, hi sonen les cançons que en formen part i antics records.

1.00 h – Manu Guix (Barcelona; pop) Compositor, director musical, intèrpret… La creativitat de Manu Guix té mil cares i una de les que segur que voldreu conèixer és la que ens ensenya en el seu nou disc, un Després de tot que, pel que diuen, no us heu de perdre!

Més informació aquí