fbpx
Consells moda

6 Tendèncias de Sandalies Summer 2021

29 juny, 2021

Les sandàlias de pala plana
L’actriu Angelina Jolie és una de les seves fans i culpable de molt del seu èxit. Parlem del disseny de la sandàlia de pala més clàssica i que precisament per això és tan elegant com fàcil de combinar. Marques com Ovyé, Hispanitas, Igi & Co, Tiziana o UGG disposen de diversos models en diferents colors.

Les sandàlies floss
És a dir, les de tiretes ultra fines. En qualsevol estil, amb taló en bloc, kitten heel, en falca, plataforma o planes, trobaràs un munt de models. GUESS, Ovyé o ITSE són algunes de les que ja pots comprar a Peacock

Els esclops i mules
Tornen amb tota la seva força. Aquest tipus de calçat usualment amb sola de fusta es reinventa també en altres materials i ja és un dels més buscats. Oberts a la punta i amb taló més alt també s’imposen aquesta temporada els mules, més còmodes gràcies als materials de qualitat utilitzats i les soles de goma antilliscant.
Pedro Miralles, Carmela, ITSE, … ja tens els teus?

Les flatforms
O sandàlies amb plataforma que ens eleven uns centímetres i que donen un estilàs als nostres looks estiuencs. Van arribar fa un parell d’anys i segueixen sent tendència. Soles de diferents materials i colors, més o menys altes però sempre perfectes. Aquest any vénen amb grans sivelles i originals dissenys. Replay, Stonefly, Alpe, Nero Giardini, un munt de bones marques te les presenten per a tots els gustos

Les sandàlies de dit o xancletes
Amb o sense taló, amb pedreria o adorns de colors, per a la platja si, però també per a qualsevol altre moment de l’estiu. Dóna un estil boho al teu estiu o brilla de nit còmodament, tu tries.
FitFlop, Panama Jack, ITSE, Crocs, Alma en Pena, Hispanitas, … Quin és el teu estil?

Espardenyes
De jute, espart o de suro són un clàssic que sempre està de moda. Les grans marques multinacionals com Geox, Replay, Clarks o ITSE sempre aposten per aquest tipus de calçat multifunció amb models per a totes les ocasions.

6 tendències que ens acompanyaran aquest estiu en multitud de colors i materials i que a Peacock seleccionem per a tu especialment, tenint en compte processos de fabricació sostenible, qualitat i durabilitat.
Demana’ns més informació a qualsevol de les nostres botigues, a través de les nostres xarxes socials o a la nostra web.

Bon estiu!