fbpx

Botigues al Carrer 26 de maig i 2 de juny

21 maig, 2018

El dissabte 26 de maig i el següent 2 de juny, l’associació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial organitzarà les Botigues al Carrer de la nova temporada en les que les sabateries Peacock tornaran a participar i on podreu trobar preus sorprenents.

El dia 26 de maig, tindrà lloc als carrers comercials de la zona de l’Eixample: als carrers Migdia, la Creu i Sant Antoni Maria Claret i comptarà amb zones de descans al carrer Migdia per fer més amable l’assistència i el passeig als vianants.

El dia 2 de juny serà el torn de Botigues al Carrer als carrers Santa Clara, Hortes, Argenteria, Avinguda Sant Francesc i carrer Nou, plaça Catalunya i rambla de la Llibertat en la que també participen les botigues Peacock d’aquests carrers.

La botiga al carrer, és una de les actuacions de dinamització comercial més antigues del sector i una de les més esperades. A les botigues Peacock hem preparat preus d’escàndol i els dos dies està previst que a la fira també hi hagi activitats per a tota la família.

Vine a fer Shopping Street a Peacock!