fbpx
Notícies Peacock

Botigues al Carrer !!!

21 maig, 2019

El dissabte 25 de maig i el següent 1 de juny, l’associació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial organitzarà les Botigues al Carrer de la nova temporada on les sabateries Peacock tornaran a participar i on podreu trobar preus sorprenents.
El dissabte 25 de maig, tindrà lloc als carrers comercials de la zona de l’Eixample: als carrers Migdia, la Creu i Sant Antoni Maria Claret. Comptarà amb activitats per entretenir la mainada, entre d’altres i com a novetat, hi haurà un taller de robòtica, ubicat al carrer Migdia.
El dia 1 de juny serà el torn de Botigues al Carrer als carrers Santa Clara, Hortes, Argenteria, Avinguda Sant Francesc i carrer Nou, plaça Catalunya i rambla de la Llibertat en la que també participen les botigues Peacock d’aquests carrers.
La botiga al carrer, és una de les actuacions de dinamització comercial més antigues del sector i una de les més esperades. A les botigues Peacock hem preparat preus d’escàndol i els dos dies està previst que a la fira també hi hagi activitats per a tota la família.

Vine a fer Shopping Street a Peacock!