fbpx
Curiositats

Caminar amb Talons de Forma Elegant

1 març, 2018

1. Utilitza un calçat bo, de qualitat i amb el qual no et faci mal el peu en caminar. En moltes ocasions la qualitat d’una sabata influeix positivament en la teva forma de caminar.

2. Compra sabates de taló amb l’interior tou (una espècie d’esponja que es posa a la planta interna per esmorteir els cops que es produeixen al caminar).

3. Compra una sabata que sigui de la teva horma, és a dir, si una sabata et destrossa el peu quan t’ho proves, no t’ho compris. Hi ha moltes formes diferents, segur que trobes la teva.

4. En caminar has de donar suport primer el taló de la teva sabata i després la punta, així és com s’ha de recolzar el peu.

5. Cos recte, esquena recta, mirada al front i res de donar saltirons quan camines. Els peus sempre han d’anar per davant del cos.

6. Cura per on camines, intenta no fer-ho sobre terra tova, pedres, gespa o zones amb reixetes o respiradors a terra. Si no tens més remei que caminar per aquestes zones oblida’t del punt 1 perquè hauràs de caminar de puntetes, sense donar suport al taló o s’enfonsarà. Si no hi ha més remei, en Peacock tenim uns protectors de taló fantàstics.

7. Si vas a caminar molta distància o tens pressa oblida els talons. En moltes ocasions hem vist a noies que es descalcen en els casaments, que se sentin cada dos per tres o que es mouen o caminen com si portessin xinxetes a les sabates. Si fas això has perdut tot el glamour.

Algú ens dóna algun consell més?