fbpx
Cura del calçat

Com guardar les teves botes?

4 maig, 2018

Et suggerim algunes formes per organitzar les teves botes quan no les utilitzis:

1. Caixes de cartró. L’alternativa més accessible per a guardar les botes és fer-ho en les seves caixes de cartró si les conserves. Per saber quins són sense haver de obrir-la pots col·locar una foto a la part superior o lateral.

 

2. Recipient de plàstic. Pots optar per guardar-les en un recipient de plàstic de grans dimensions que podràs trobar en qualsevol basar. Aquestes caixes es poden guardar sota el llit, a sobre d’un armari o en qualsevol traster.

 

 

3. Penjadors. També pots penjar les botes amb penjadors de pantalons, fet que serà molt útil en el cas de les botes amb les canyes més altes.

 

 

 

4. Caixes decorades. També pots emmagatzemar-les en caixes decorades o en baguls. D’aquesta manera tindràs les botes a mà i estaran ordenades en un recipient que decorarà la teva llar.

 

 

5. Neteja i conservació. Recorda que per mantenir en perfecte estat les teves botes és recomanable assecar-les si s’han mullat per l’aigua o per la neu. Igualment hauràs de netejar-les bé si s’han tacat, sobretot si són de pell. Per evitar que es deformin, introdueix algunes boles de paper arrugat a l’interior. Et vindrà bé col·locar un cartró allargat i doblegat en forma de con a la canya per evitar que es doblin.

6. Ambientador. Per evitar que hi hagi males olors a la caixa pots introduir un petit ambientador de llar.