fbpx
Notícies Peacock

Concurs Aparadors Gastronòmics

6 novembre, 2019

El proper divendres 8 de novembre, Girona Centre Eix Comercial, l’associació de comerciants més representativa de la ciutat, donarà a conèixer els guanyadors del concurs “Millor aparador gastronòmic de l’any”. S’hi han presentat prop de seixanta candidatures, entre les que es troben 5 establiments Peacock.

Els aparadors seran avaluats per un jurat qualificador integrat pels representants de l’associació de comerciants, l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de Girona, i les empreses coorganitzadores de l’esdeveniment, la cooperativa de vins i olis Empordalia, i el distribuïdor de fruites i verdures Gozalbo. Podreu veure els nostres aparadors fins el 16 de novembre i l’acte de lliurament premis es farà a la seu de Girona Centre (Bonastruc de Porta 15. Edifici FOEG), a les 13.00 hores.

El concurs, que arriba enguany a la seva onzena edició, vol posar en valor els trets distintius del comerç de proximitat i els productes de la terra, amb la voluntat de potenciar entre la ciutadania la compra al comerç local i el consum de producte autòcton. El jurat valorarà especialment l’originalitat del muntatge realitzat i com els elements gastronòmics de les marques col·laboradores queden integrats dins l’espai en convivència amb el producte de l’establiment.

Durant aquest mes i amb motiu de la campanya, els clients dels establiments participants entraran en el sorteig de lots de productes Empordàlia i Gozalbo. A Peacock ja tenim les paperetes a la vostra disposició.

La primera edició de la iniciativa es va celebrar en el marc de la Setmana Gastronòmica organitzada per l’Associació d’Hostaleria de Girona. Posteriorment, el concurs s’ha vinculat a les edicions gironines del Fòrum Gastronòmic. El concurs compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona i la Generalitat de Catalunya.