fbpx
Notícies Peacock

3r Premi Concurs Aparadors Gastronòmics

6 novembre, 2019

El passat divendres 8 de novembre, Girona Centre Eix Comercial, l’associació de comerciants més representativa de la ciutat, va donar a conèixer els guanyadors del concurs “Millor aparador gastronòmic de l’any” en els que Calçats Peacock es va emportar un 3r Premi per l’aparador de la botiga de la Plaça del Vi. S’hi van presentar prop de seixanta candidatures, entre les que es trobaven 5 establiments Peacock.

Els aparadors van ser avaluats per un jurat qualificador integrat pels representants de l’associació de comerciants, l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de Girona, i les empreses coorganitzadores de l’esdeveniment, la cooperativa de vins i olis Empordalia, i el distribuïdor de fruites i verdures Gozalbo. Podreu veure els nostres aparadors fins el 16 de novembre.

El concurs, que arriba enguany a la seva onzena edició, vol posar en valor els trets distintius del comerç de proximitat i els productes de la terra, amb la voluntat de potenciar entre la ciutadania la compra al comerç local i el consum de producte autòcton. El jurat valorava especialment l’originalitat del muntatge realitzat i com els elements gastronòmics de les marques col·laboradores queden integrats dins l’espai en convivència amb el producte de l’establiment.

Durant aquest mes i amb motiu de la campanya, els clients dels establiments participants entraran en el sorteig de lots de productes Empordàlia i Gozalbo. A Peacock ja tenim les paperetes a la vostra disposició.

La primera edició de la iniciativa es va celebrar en el marc de la Setmana Gastronòmica organitzada per l’Associació d’Hostaleria de Girona. Posteriorment, el concurs s’ha vinculat a les edicions gironines del Fòrum Gastronòmic. El concurs compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona i la Generalitat de Catalunya.