fbpx
Notícies Peacock

Et portem les compres a casa i a l’Hotel

5 octubre, 2018

Les botigues Peacock s’han adherit a aquesta iniciativa impulsada per l’àrea de Promoció de la Ciutat, desenvolupament local, turisme i ocupació juntament amb Càritas i Eina Activa que aconsegueix englobar la dinamització comercial, la sostenibilitat ambiental i la inclusivitat social a la ciutat de Girona.

És un servei gratuït de repartiment de les compres efectuades en els comerços de proximitat de la ciutat.

Com funciona el servei a domicili?
1. Els comerços disposen d’uns tiquets gratuïts que facilitaran a les persones clientes que demanin el servei.
2. Caldrà que omplin el tiquet amb les seves dades personals i que escullin la franja horària preferent per al lliurament de la compra.
3. El comerç contactarà amb l’empresa repartidora per a la recollida de la compra.
4. L’empresa repartidora lliurarà la compra al domicili indicat en un màxim de 24 hores (servei de lliurament de dilluns a divendres).

I a l’hotel … Com es fa el servei?
1. Els comerços que participen en aquesta iniciativa disposen d’uns tiquets gratuïts que facilitaran a les persones clientes que demanin el servei.
2. Caldrà que omplin el tiquet amb les seves dades (nom i cognoms que constin a la reserva de l’hotel, nom de l’hotel, telèfon de contacte, data de sortida de l’hotel, data d’entrega) i que escullin la franja horària preferent per a l’entrega de la compra.
3. L’empresa repartidora lliurarà la compra a l’hotel indicat en un màxim de 24 hores (servei de lliurament de dilluns a divendres).

Aquesta acció es duu a terme mitjançant empreses d’economia solidària (Caritas Ecosol i Eina Activa), fet que impulsa la inserció laboral de persones amb risc d’exclusió social i afavoreix a la seva reinserció dins la societat.

Més informació a : http://www2.girona.cat/ca/comerc/adomicili