fbpx
Notícies Peacock

MARXA NADALENCA D’OLOT

10 desembre, 2018

El proper 13 de gener de 2019 torna a Olot la Marxa Nadalenca, sota l’impuls de l’Associació de Veïns de Sant Francesc i l’empresa Fotoinstant.com.

La sortida i arribada es faran aquest any des de la plaça Catalunya, tant de la cursa de 7 km com de la marxa d’1 km, tot conservant l’esperit social, lúdic i col·laboratiu de la cursa, ja que es segueix apostant pel recorregut per a persones amb mobilitat reduïda i el suport a les persones discapacitades que hi vulguin participar.

La Marxa Nadalenca d’Olot és una bona excusa per descobrir els diferents racons d’Olot tot fent esport. Enguany els traçats són bàsicament els mateixos, destinats per caminar o córrer, per a persones amb mobilitat reduïda o per a la gent gran. Des de fa anys, també hi participen persones amb discapacitat mental acompanyats per un monitor perquè puguin realitzar el recorregut que més els agradi. La marxa està organitzada per diferents entitats i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Olot.

Les inscripcions es poden realitzar presencialment fins divendres 11 a les 20h a la nostra botiga Peacok Olot de la plaça Catalunya i online per aquest web amb l’enllaç adjunt. També es podran realitzar el mateix dia de la prova fins les 10h des del lloc de la sortida.

Més informació aquí

FES AQUÍ LA TEVA INSCRIPCIÓ