fbpx
Cura dels peus

Prepara els Peus per l’Estiu

24 abril, 2018
Tens els peus preparats per a l'estiu?

Arriba la nova temporada de calor, en què les botes altes i els mitjons gruixuts desapareixen dels nostres armaris, per a ser substituïts per les xancletes de platja o les sandàlies de taló més espectaculars, de manera que també arriba el moment de preparar els nostres peus per l’estiu i lluir-los de nou amb un aspecte envejable.

8 consells per començar a cuidar-los i lluir-los perfectes aquest estiu.

1. Aigua freda. L’aigua freda activa la circulació sanguínia dels peus i les cames. Els notaràs més lleugers i menys inflats.

2. ¡Apuja’ls! Per activar la circulació, a més de submergir-los en aigua freda, alçar-per sobre dels malucs, ja sigui asseguda o estirada, és un bon exercici.

3. Submergeix-los en aigua amb sabó un parell de vegades a la setmana. Per millorar l’experiència utilitza essències aromàtiques i olis essencials: per als peus inflats, la menta; per relaxar-los, l’espígol; i per prevenir l’olor, el romaní.

4. Passeja per la vora del mar. A més d’activar el flux sanguini i ajudar a evitar l’aparició de varius, la sorra serveix de exfoliant i el contacte de la planta del peu amb la sorra afavoreix la relaxació i propicia un efecte sedant que allibera estrès.

5. Eixuga’ls a fons. És important assecar bé entre els dits i la planta per eliminar tota la humitat. D’aquesta manera, evitarem que la humitat es mantingui en el calçat i previndrem l’aparició de fongs. A més, si tens algun call, evitaràs que s’estovi per la humitat.

6. Elimina les dureses! A més de ser antiestètiques, poden esdevenir un problema seriós si no els dónes un tractament adequat. Ara hi ha llimes elèctriques estupendes molt fàcils d’utilitzar.

7. Hidrata’ls. La pell seca dels peus és molt susceptible de trencar-se i provocar descamacions i esquerdes, que poden arribar a ser doloroses. No esperis a que això passi i hidrata els peus!. Amb la hidratació també evitaràs rascades del calçat d’estiu, ja que la pell està més delicada.

8. Pinta les teves ungles dels peus amb els colors de moda. Dins de la cura i la bellesa dels peus, és clar no podem deixar de banda la decoració de les ungles amb els tons de temporada que més ens afavoreixin i les tendències s’han tornat boges i aposten per les combinacions i contrastos més originals en mans i peus.