fbpx
Notícies Peacock

Shopp Out Maig 2018

16 abril, 2018

Shopp Out és un innovador street market que destaca per un valor diferencial: està organitzat per una entitat social sense ànim de lucre: la Fundació Ramon Noguera.

El Shopp Out neix amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca de la Fundació Ramon Noguera i impulsar els seus projectes mitjançant l’acció de Responsabilitat Social Corporativa de les marques participants a l’esdeveniment, que donen un percentatge de les seves vendes a l’entitat.

El Shopp Out és doncs, un shopping social en el que també participen les 40.000 persones que el visiten a cada edició, i fan que, amb les seves compres, sigui possible continuar amb la seva feina.

La Fundació Ramon Noguera treballa des de fa 50 anys per garantir i millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat intel·lectual i d’infants amb trastorns en el desenvolupament a Girona i la seva comarca.

Més de 4000m2 per gaudir-ne tota la família: compres, gastronomia, espectacles infantils i música en viu. El “happy shopping” de Girona!

Peacock participa de nou en aquest street market tan especial. Vine, i faràs molt més que una compra, ajudaràs en una gran acció social.

Més informació aquí