fbpx
Notícies Peacock

BOTIGA AL CARRER PLATJA D’ARO

29 agost, 2024

Torna la Botiga al carrer & Vermut a Platja d’Aro el cap de setmana del 31 d’agost i 1 de setembre. Una cita ineludible per a tots els amants de la moda, les tendències i les bones ofertes.

Durant tot el cap de setmana, una vuitantena de comerços i establiments, entre d’ells la nostra botiga Peacock, convertiran el centre de la població en un veritable espectacle de moda i estil. Des de les últimes tendències en roba i complements fins a articles de decoració i productes artesanals, els visitants trobaran una varietat i qualitat excepcionals a preus immillorables. És una oportunitat única per gaudir de Platja d’Aro; el centre comercial a l’aire lliure més gran de la Costa Brava.

La botiga al Carrer és una iniciativa de l’AdEM (Associació d’Empresaris de Platja d’Aro) que, per segon any consecutiu, complementa la proposta amb una experiència amb els 5 sentits: a més de poder realitzar les compres amb la més àmplia oferta de temporada, els visitants també podran gaudir de la fantàstica promoció d’un vermut amb tapa. L’ambient festiu estarà assegurat gràcies a la música en directe de DJ’s, que posaran ritme i diversió a les jornades.

Una ocasió única per delectar-se d’un cap de setmana a Platja d’Aro i descobrir perquè és la Botiga al carrer més seductora de la Costa Brava.

Un esdeveniment que no pots deixar escapar!