fbpx
Consells moda

Sabates Vestir Home

27 febrer, 2018
Com triar unes sabates per portar amb un vestit d'home?

La propera vegada que et posis una americana, dirigeix ​​la vista als teus peus. No et càpiga cap dubte que els teus socis et llançaran mirades dissimuladament, perquè les sabates diuen molt sobre l’estil d’un home i la seva preocupació pels detalls.

Tingues en compte el color del vestit. Unes sabates negres combinaran millor amb un vestit blau marí, gris (tots els tons) o negre. Les sabates de color marró són més adequades per acompanyar els vestits de colors torrats, però també es poden portar amb vestits de tons blau marí o negre. El color de sabates negre es considera el més apropiat per vestir.

Posa’t unes sabates amb cordons per a les ocasions més formals. Els de empenya obert i els de cordons amples són menys elegants que els de empenya tancada i els de cordons junts. Tingues en compte també que els que porten una coberta afegida a la punta es consideren més de vestir que les sabates anomenades de punta d’ala. Per a les ocasions menys formals, opta per uns mocassins o unes sabates sense cordons. Recorda que les borles fan que el mocassí resulti menys elegant. Recorda que els cordons d’una sabata de vestir es posen de manera que el dibuix faci línies horitzontals i no entrecreuades, com en la majoria de les sabates esportives. A més, tingues present que les sabates de sola de cuir es veuen més elegants que els que la tenen de goma.

Abrillanta les teves sabates de forma regular. Les marques de rascades no només aniran en detriment de la teva aparença, sinó que també escurçaran la vida del calçat. Si fas servir vestit de forma habitual, inverteix en uns quants parells de sabates cars i de qualitat. Tria’ls amb cobertes de cuir resistent i amb unes bones soles.

Procura que el color de les sabates i el del cinturó coincideixin el màxim possible. Tria uns mitjons fins que vagin bé amb el color dels pantalons. Quan portis vestits en tons torrats, opta per uns que combinin bé amb el color de les sabates.

 

Informa’t a les nostres botigues Peacock de Girona, Palamós, Platja d’Aro i Olot.