fbpx
Cura dels peus

Cuida els teus peus després de vacances

7 setembre, 2018

Els peus sovint reben més atenció abans de les vacances d’estiu que en qualsevol altre moment, però què passa quan tornem a la rutina? Els peus després de les vacances necessiten una cura especial, així que el nostre consell és que no deixis de tenir-ne cura en tot l’any perquè estiguin com es mereixen.
Si has estat en un lloc molt càlid la pell podria estar més seca, sobretot si has estat caminant per zones amb sorra o pols, o has passat molts dies sota el sol. D’altra banda, haver caminat descalç molts dies pot haver provocat l’aparició de talons esquerdats i que la pell estigui més gruixuda, el que en ocasions es converteix en sinònim de calls. Així mateix, les vacances també poden portar-nos a fer servir un calçat diferent de l’habitual, ja siguin sandàlies, xancletes o sabates de taló, cosa que pot fer que els nostres peus acabin patint.
Tots aquests factors també poden ser motiu d’infecció per fongs com el peu d’atleta, per això és molt important mantenir una bona rutina de cura dels peus després de les vacances.
Si trobes que tens els peus secs i amb dureses recorre a la llima. Ara tens llimes elèctriques que t’ajudaran, de forma ràpida, fàcil i efectiva de desfer-te de la pell morta i de tenir els peus suaus i saludables.
Per calmar i condicionar els peus després de les vacances, assegura’t d’incloure en la rutina diària de cura dels peus, l’ús de cremes hidratants intensives que també restaurin la suavitat dels teus peus. Tenir-los ben hidratats t’evitarà més d’una ampolla quan comencis a posar-te calçat tancat.
I recorda el més important, una vegada que hagis recobrat la salut dels teus peus després de les vacances, mantingues una bona rutina per cuidar-los i lluir-los triant sabates fabricades amb suaus pells, adaptats a la forma del teu peu i a l’activitat que facis, el resta del teu cos t’ho agrairà.
Pregunta a les nostres botigues Peacock i t’assessorarem.