fbpx
Consells moda

Sabates que seran tendència aquesta primavera

5 abril, 2022

Botes altes sota el genoll

Encara queda una bona temporada d’entretemps en la qual combinar un dels productes estrella entre el calçat, les botes altes. El seu ús s’estén més enllà de l’hivern i, gràcies a això podem aconseguir que les botes continuïn sent protagonistes, això sí, preferentment descartant els jeans en aquest cas.

Mocassins i sandàlies amb plataforma

Aquest tipus de sabates, porten diverses temporades sent el calçat comodí per la seva versatilitat i a més els mocassins amb plataforma chunky estaran en tot l’alt aquesta primavera. Un dels detalls que més hem vist és la cridanera combinació amb mitjons blancs pròpia de l’estètica “paninari” italiana dels 80. Són una tendència que moltes dones decideixen usar. Per a la majoria, els ajuda a augmentar uns centímetres d’alçada i els resulten més “còmodes”, comparats amb uns talons.

Sneakers de tons blancs d’aire retro

Avui dia ja no sorprèn a ningú veure un outfit formal sobre uns sneakers. És una de les tendències que continuem veient, looks combinats amb les esportives blanques d’aire retro.

Les ballarines més clàssiques

Un altre tipus de sabates que continuarà sent tendència d’aquesta primavera, són les ballarines. Aquest tipus de sabates té dissenys amb un punt extravagant i no eviten la tendència general cap a la comoditat. Les ballarines clàssiques, les veurem repetidament com calçat comodín en nombrosos outfits.

Esclops

Els esclops són sabates que destaquen per la seva comoditat i versatilitat. Pots trobar molts estils diferents a l’hora de comprar i estan confeccionats amb múltiples materials. Per tenir el taló descobert, són calçats pensats per a èpoques de calor. També els podrem veure repetides vegades durant la temporada de primavera, per la seva comoditat i versatilitat.