fbpx
Notícies Peacock

SHOPPING DIA&NIT

13 juny, 2024

El dissabte 15 de juny gaudirem del Shopping Dia&Nit:  Durant tot el dia, les persones que facin una compra en algun dels locals associats de l’ACO podran omplir una butlleta i participar en el sorteig d’un xec de 200 € i un àpat a Les Cols.

A més a més, durant tot el dia, per compres superiors a 20 €, els clients podran optar a una tirada a la ruleta de la Carpa de l’Associació de Comerciants d’Olot de 18 a 22:59 h. Per participar-hi només els caldrà portar el tiquet de compra i fer girar la ruleta.

Tots els i les participants podran optar a emportar-se vals de regal de 5, 10, 25 i 50 €; ampolles de vi, fuets, regals i xecs dels establiments o àpats a restaurants inclosos en l’Associació d’Hostalatge, entre altres obsequis.

La principal novetat de la Setmana del Comerç d’enguany és que tots els comerciants associats de l’ACO així com treballadors dels negocis podran disposar d’una hora de música, cava, coca i premis de la ruleta exclusius per a ells i elles. Aquesta activitat es portarà a terme de les 23 h i fins a la mitjanit.