fbpx
Cura del calçat

Tips de neteja per a les teves sandàlies

11 juliol, 2023

Mantenir en bon estat les  teves sandàlies a l’estiu és possible, aquí tens alguns trucs per lluir les teves sandàlies impecables aquesta temporada.

Brutícia superficial, si camines per llocs amb molta terra o si has fet servir les teves sandàlies per anar a la platja, és possible que s’acumulin residus en la superfície de les sandàlies. Per a eliminar-los simplement fes servir un raspall suau o un drap i així desapareixeran.

Neteja les soles, sempre ens oblidem de les soles de les sabates i són les que més contacte mantenen amb la brutícia. Per a una correcta neteja de les mateixes pots fer servir una esponja amb aigua i sabó per fregar-les amb suavitat o utilitzar un raspall de dents vell, tingues en compte que algunes sandàlies tenen una espècie de relleus o ranures on s’acumula més la brutícia. Una vegada retirada, esbandeix bé i seca amb un drap net.

Elimina possibles taques difícils, existeixen múltiples productes en el mercat per a tractar les taques, tria el que més s’adapti a les teves necessitats i segueix les instruccions del fabricant. Primer fes una prova en una petita zona, per evitar danyar completament les sandàlies i assegura’t que el producte que empres és adequat per al teu calçat, revisa bé les especificacions que apareixen en l’etiqueta de les teves sandàlies.

Desodora, a causa de la humitat i la suor és possible que s’acumulin olors en les teves sandàlies. Un remei senzill i eficaç és empolvorar bicarbonat de sodi en la part interna de la sandàlia i deixar-ho actuar tota la nit. L’endemà retira l’excés de bicarbonat amb un raspall suau i llest.

Protegeix i guarda les teves sandàlies, una vegada netes és molt recomanable aplicar un protector específic per al calçat, hi ha diferents opcions de productes segons el teu tipus de sandàlia. Després guarda-les en un lloc amb suficient ventilació i sec per a evitar la humitat.

Recorda que és molt important adaptar els mètodes de neteja al tipus de material o teixit de les sandàlies, trobaràs aquesta informació en l’etiqueta del producte, a Peacock disposem d’una àmplia gamma de productes de manteniment i neteja del calçat, tens al personal a la teva disposició, t’ajudaran amb tots els dubtes i preguntes que tinguis.