Regarde le Ciel

Fundada per un equip d'emprenedors creatius i pragmàtics, Regarde Le Ciel és un fabricant de calçat i estudi de disseny. En Regarde Le Ciel el seu principal propòsit és elaborar sabates de cuir de dona atemporals, de qualitat, i de manera sostenible.

Regarde Le Ciel va començar amb l'objectiu de crear dissenys duradors amb detalls i tècniques de construcció acuradament estudiats. Mitjançant aquest procés, els productes s'han anat perfeccionant amb el temps i s'han presentat als clients i a l'mercat a mesura que arriben a un nivell de qualitat. En Regarde Le Ciel, creuen que les coses més petites en la vida tenen el major significat. Aquesta visió els porta a centrar-se en els detalls i les tècniques de construcció. Cuir de curtit natural, detalls de costura i les característiques d'ajust són la clau en qualsevol dels seus dissenys.

Les seves siluetes són elegants i modernes; els materials són meticulosament seleccionats. A mesura que explores la seva gamma de productes de cuir, descobriràs els elements de disseny que fan que qualsevol dels seus productes sigui únic. Cada disseny de Regarde Le Ciel és el resultat d'un procés meticulós que valora la qualitat, la comoditat i la simplicitat.

La seva missió és crear dissenys duradors amb detalls i tècniques de construcció acuradament pensats, comprometent-se amb la sostenibilitat a través de la responsabilitat social i ambiental. Fet a mà amb suau Cuir Glove. El detall de retalls de cuir Glove, la combinació de materials i els detalls de costura són l'essència dels seus models