fbpx
Notícies Peacock

OLOT: Botiga al Carrer + Olot x2

18 febrer, 2019

Dissabte 23 de febrer i diumenge 24 al matí, sortim al Carrer. Aquesta edició coincideix amb el gran esdeveniment del cap de setmana: l’Olotx2.

Després de l’èxit de les 6 primeres edicions, l’Ajuntament d’Olot en col·laboració amb Turisme Garrotxa, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació de Comerciants d’Olot ha preparat la 7a edició de la campanya Olotx2.

Es tracta d’una iniciativa per promoure i donar a conèixer el territori com a destí turístic concentrant en un cap de setmana les activitats que es poden dur a terme durant tot l’any. Es poden reservar, com cada any, estades, àpats i activitats.

Els espectacles d’ Olotx2 comencen el divendres 22 de febrer amb en Peyu (a les 20.30 h a la sala El Torín), continuen el dissabte 23 amb actuacions musicals de grups i solistes del Cabal Musical situats en diferents escenaris repartits pel centre de la ciutat, i s’allarga fins diumenge a les 11.30 h amb l’actuació adreçada al públic familiar de Funkids.

Durant els tres dies de la campanya es podrà gaudir per dos i pagar per un en allotjaments, restaurants, bars, comerços, perruqueries, pàrquings, activitats, espectacles, …

El 7è Olotx2 manté el format de les darreres edicions. Les ofertes en estades i àpats s’han anat ampliant cada any degut al gran èxit de reserves i ha esdevingut una campanya esperada de la que ja es reben peticions des d’abans de Nadal. Aquest any hi participen gairebé 40 restaurants i més de 30 allotjaments de la comarca, 13 activitats per gaudir en família i promocions en pàrquings i perruqueries. Les propostes que s’ofereixen estan pensades exclusivament per a l’Olotx2 per donar singularitat a cada convocatòria i aconseguir atraure nous visitants i fidelitzar les persones que, any rere any, hi participen.

Tot i això, una de les novetats d’aquest 2019 és que, conjuntament amb l’Associació de comerciants, s’ha apostat per fer coincidir la campanya Olotx2 amb la Botiga al carrer. Segons l’Associació de comerciants hi participen al voltant de 60 botigues d’Olot entre elles Peacock, que durant divendres, dissabte i diumenge acabaran la temporada de rebaixes amb les millors ofertes.

Us esperem!

Més informació a: https://www.olotx2.cat/