fbpx
Notícies Peacock

DOLCE VITA – 7+8 Set – Palamós

28 agost, 2019

El dissabte 7 i el diumenge 8 de setembre, arriba una nova edició de la “Botiga al Carrer”, organitzada pels socis de Fecotur, sota el nom de PALAMÓS DOLCE VITA. Un cap de setmana dedicat a les compres i als petits plaers.

Després de l’èxit del PalamóSwing a la primavera, l’esperit de la Dolce Vita ens acompanyarà per celebrar el final de l’estiu.

La Dolce Vita evoca a l’època daurada de la Costa Brava, quan els artistes de Hollywood van descobrir el nostre racó de món i se’n van enamorar. El gust per les coses refinades i el “dolce far niente” tornarà a omplir els carrers de Palamós.

Durant tot el dissabte, a més de la zona peatonal del centre, l’Avinguda Onze de setembre estarà tancada al trànsit i acollirà l’epicentre de les activitats. A més, el Patinatge Club Palamós farà exhibicions al carrer. Peacock participarà amb la seva botiga a peu de carrer i amb les vostres compres, demaneu els tiquets que us permetran gaudir d’un descompte en els inflables de la zona de la planassa del port i una hora gratuïta al servei de ludoteca a la Plaça dels Arbres. Una part de la recaptació feta, anirà destinada a entitats socials de Palamós, dins la campanya “Compro, per tant ajudo”.

L’agenda d’activitats prevista pel dissabte 7 de setembre és la següent:

10:30 a 13:30h – Espai de Ludoteca
10:30 a 13:30h – Taller per Tretze Cultura
17 a 20h – Ludoteca per Idehant
17 a 20h – Taller per Tretze Cultura

El dissabte serà el dia gran, però a més, a Peacock mantindrem la parada diumenge al matí.