fbpx
Curiositats

GEOX tardor-hivern 2019

5 setembre, 2019

Sabies que GEOX ha triat l’amor per a la temporada Tardor Hivern 2019/2020?. L’explora en sentit ampli i en diferents àmbits, com inextingible propulsor de vivències humanes i expressió d’una gran varietat de sentiments, i descriu la seva fascinant i de vegades inesperada evolució a través d’imatges i testimonis de persones de diferents edats, cultures, sectors socials, experiències i aspiracions.
L’amor de tota una vida de l’actor Corrado Tedeschi, un amor “a primera vista … que et treu l’alè però també t’ho dóna”, és per al teatre, una forma d’art amb mil·lennis d’història a l’esquena. En canvi, el que la passió pels viatges i la fotografia ha fet néixer entre Marc i Natalia Morello va sorgir a Instagram i va seguir un trajecte que pocs anys enrere era impensable.

L’amor que des de la infància encoratja Bonrique Sandoval a tenir cura dels animals és per a ella una manera d’expressar la seva espiritualitat i d’obrar per un món millor; comparteix la seva intenció fins en els més petits gestos quotidians amb la jove nedadora en apnea Alessia Zecchini, que ha desenvolupat una profunda sensibilitat amb la natura gràcies al seu amor pel mar.

Italià d’origen cubà, el campió mundial de lluita Frank Chamizo ha trobat la força de posar-se en joc i tornar a guanyar, gràcies a la història d’amor que l’uneix a la seva esposa Dalma, mentre que Alex Di Giorgio porta amb la natació una història d’amor i determinació que l’ha portat a superar problemes de salut que l’afligien des de la infància. Un altre exemple: Riccardo Marca, que estima el vent pels moviments que li permet realitzar sobre l’aigua i el segueix sense parar a tot el món; o la campiona de natació Margherita Panziera, la relació amb l’aigua pot definir-se com una autèntica història d’amor.

La recerca del benestar i de la llibertat de moviment, l’empenta cap a una constant millora de les prestacions, l’atenció a la sostenibilitat, la dedicació a una passió innata: en la seva diversitat, les històries dels protagonistes de la campanya publicitària reflecteixen els valors en els quals sempre s’ha fundat la filosofia GEOX, o que han passat a ser part de la seva identitat amb l’evolució del sentir comú i el sorgir de noves exigències, desvetllant la força d’una marca atenta als reptes del present i projectada amb entusiasme al futur.

GRUP GEOX
El Grup Geox treballa en el sector del calçat clàssic i informal per a home, dona i nen de franja de preu mitjana-alta i en el sector de la roba. Geox deu el seu èxit al constant enfocament en el producte, caracteritzat per l’aplicació de solucions innovadores i tecnològiques que garanteixen transpirabilitat i impermeabilitat. El Grup funda les seves estratègies de creixement futur en la contínua innovació tecnològica. Geox és una de les societats líders a nivell mundial en el “International Lifestyle Casual Footwear Market”. La innovació de Geox està protegida per ni més ni menys que 35 patents diferents i 10 sol·licituds de patent recents.

Geox neix a Itàlia però amb una forta vocació internacional: més del 70% de les vendes es realitzen fora d’Itàlia, en més de 110 països. El Grup aplica una estratègia distributiva diversificada segons el mercat per tal de promoure la marca de manera coherent entre el públic de consumidors finals. A 31 de desembre de 2018 Geox està present en aproximadament 10.000 punts de venda multimarca i 1015 botigues monomarca al món.