fbpx
Consells moda

LES 4 MILLORS OPCIONS PER ESCOLLIR CALÇAT PER A LES CERIMÒNIES

25 març, 2019

Ja és primavera!. I amb ella, molts esdeveniments: comunions, casaments, batejos … Per això us volem ajudar a triar el millor calçat, per anar sempre espectaculars. Siguis la núvia o la reina de cerimònies aquí trobaràs algunes idees per saber quin tipus de sabates són les ideals per a aquestes festes.

Hi ha 4 tipus de sabates destacades :

1. Pep toe

Per a dones que vulguin anar elegants, còmodes i alhora sexis. Amb un taló de 10 cm i plataforma, en un color que destaqui i doni glamour a la resta de la teva roba o en un to neutre, te’ls podràs posar tant de dia com de nit. Combinen molt bé amb qualsevol estil. Són ideals per a vestits llargs o de pantalons palazzo (amples) en el cas que el taló sigui gruixut.

2. Stiletto

Aquest estil és per a tu si t’agrada expressar una seductora feminitat. Estilitzen molt les cames ja que el taló sol ser molt fi i superar els 7 o 10 cms. Ideals per a vestits més curts, però recorda que aquest tipus de taló requereix de certa pràctica. Fes-los servir per casa unes hores abans de sortir a menjar-te el món.

3. Sandàlies taló gruixut

Si el que busques és anar còmode i segura de tu mateixa aquestes sandàlies amb taló ample són les més indicades per a tu. Escull l’alçada ideal  i gaudeix de llargues festes i cerimònies.

4. Espardenyes

I l’última opció són les espardenyes. Per què no ?. Actualment s’han tornat a incloure en els accessoris d’una núvia. És una bona opció si el teu estil és natural i lliure. A més les podràs incloure en el teu dia a dia un cop acabada la festa.

Si estàs interessada en saber com escollir la millor opció per a home visita el següent post del nostre blog: Com triar unes sabates per portar amb un vestit d’home?”