fbpx
Notícies Peacock

26a Mitja Marató de la Garrotxa

11 març, 2020

Organitzada pel Club Natació Olot i amb la col·laboració de les sabateries Peacock.

La Mitja Marató de la Garrotxa ha assolit un prestigi entre el conjunt de mitges maratons per la bellesa del circuit i per la curiositat i particularitat del regal que reben tots els i les participants: un pernil en representació de l’economia pròpia de la Garrotxa (el sector porcí).

El circuit transcorre per l’entorn de la Vall de Bas, en concret la part nord de la Vall (la Pinya i el Mallol) amb les esplèndides vistes de la muntanya de Santa Magdalena i el Puigsacalm. I tant en l’anada com en la tornada travessa la bonica ciutat d’Olot.

La prova és especialment valorada pels i les fondistes, amb una participació cada vegada més alta fins a arribar a diversos centenars de participants en les últimes edicions.
La prova es realitza a l’inici de la primavera, el dia 19, al mes d’abril, el que li fa augmentar, als ulls dels i les participants, la pinzellada de llum i color que dóna a la Garrotxa aquesta època de l’any.
Les sensacions de corredor o de la corredora es veuen recompensades pel bonic paisatge.

Si t’inscrius aquí i obtindràs un val del 10% de descompte, en productes de nova temporada per la teva pròxima compra, ensenyant el dorsal a la botiga de Peacock Olot!

Més informació i inscripcions clicant aquí