fbpx
Notícies Peacock

25a Mitja Marató de la Garrotxa

27 febrer, 2019

Organitzada pel Club Natació Olot i amb la col·laboració de les sabateries Peacock.

La Mitja Marató ha assolit un prestigi entre el conjunt de mitges maratons per la bellesa del circuit i per la curiositat i particularitat del regal que reben tots els participants: un pernil representació de l’economia pròpia de la Garrotxa (el sector porcí).

El circuit transcorre per l’entorn de la Vall de Bas, en concret la part nord de la Vall (la Pinya i el Mallol) amb les esplèndides vistes de la muntanya de Santa Magdalena i el Puigsacalm. I tant en l’anada com en la tornada travessa la bonica ciutat d’Olot.

La prova és especialment valorada pels fondistes, amb una participació cada vegada en augment fins a assolir uns quants centenars de participants en les últimes edicions.
La Mitja Marató de la Garrotxa té lloc a l’inici de la primavera, al mes d’abril, la qual cosa li fa augmentar, als ulls del participants, la pinzellada de llum i color que dóna a la Garrotxa aquesta època de l’any. Les sensacions del corredor es veuen recompensades pel bonic paisatge.

Si t’acostes a fer la inscripció a la botiga de Peacock Olot, obtindràs un val del 10% de descompte per la teva pròxima compra!!

Inscriu-te i gaudeix d’una gran Mitja Marató aquí  !

Reglament de la Cursa en pdf