fbpx
Notícies Peacock

Peacock “Temps de Flors”

9 maig, 2019

Un any més Girona celebrarà la 64a Exposició de flors, monuments, patis i jardins de Girona Temps de Flors la setmana del 11 al 19 de maig. En Peacock també volem participar i hem preparat uns aparadors especials per a l’ocasió i alegrat l’entrada a les nostres botigues amb els cabassos i les flors facilitades per l’associació de comerciants Girona Centre.
Un any més les botigues Peacock participen en la que ja és la 15a Mostra d’Aparadorisme i Decoració Interior amb les botigues Peacock del Carrer Nou nº 15, del carrer Santa Clara nº 31, del carrer Pare Claret nº 29, del carrer Migdia, 18 i de la plaça del Vi nº 4.

No t’oblidis de votar pels nostres aparadors al Facebook Oficial de Temps de Flors que trobaràs en aquest enllaç www.facebook.com/Turismegi

Tota una historia …

Un petit esdeveniment que es va celebrar al Saló de Descans de l’Ajuntament en 1954 s’ha convertit en el gran festival internacional de Girona.
Vine a gaudir de les increïbles imatges d’aquests dies, de les olors, la gastronomia, moltíssimes activitats per a tota la família i sobretot, del shopping.

Per a més informació, clica en aquest enllaç