fbpx
Notícies Peacock

Shopping + Projecte Social

11 abril, 2019

 

El Shopp Out neix amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca de la Fundació Ramon Noguera i impulsar els seus projectes mitjançant l’acció de Responsabilitat Social Corporativa de les marques participants a l’esdeveniment, que donen un percentatge de les seves vendes a l’entitat.
La Fundació Ramon Noguera treballa des de fa 50 anys per millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat intel·lectual i d’infants amb trastorns en el desenvolupament a Girona i la seva comarca i el Shopp Out reb més de 30.000 visitants cada edició que, amb les seves compres, fan que sigui possible continuar amb la seva feina.

Aprofita per fer les teves compres i estaràs col·laborant tu també!

4000m2 per gaudir del shopping en família: més de 40 marques amb grans descomptes, food trucks, activitats infantils i música en viu.

El Happy Shopping de Girona per a tota la familia!

Peacock participa cada edició amb centenars de parells de calçat de primera qualitat de les millors marques amb els millors descomptes.

Shopping Primaveral on trobaràs les nostres botigues Geox, Stonefly, NeroGiardini i Timberland i diverteix-te amb un bon munt d’activitats, concerts i gastronomia, free parking i espai infantil.

T’espera un cap de setmana de #loveshopping

Consulta l’AGENDA: http://www.shoppout.cat/agenda/
Horaris, localització i més informació a www.shoppout.cat